Jeg forberedte dere på at dette kom til å bli en rein kokeblogg når jeg bare hadde fått en funksjonabelt kjøkken. Focaccia er en sånn ting jeg alltid har i fryseboksen og bruker som tilbehør til en rekke retter - det behøver slett ikke å bare være italiensk. Men nå hadde jeg lyst til å prøve å blande inn resten av ricottaen og pestoen jeg hadde i kjøleskapet - og de sedvanlige soltørka tomatene, da. Den blei litt tung, men ellers veldig god. Neste gang må jeg nok ha litt mindre fyll. Men man blir ikke kokkekspert uten å prøve og feile! Jeg glemte å ta bilde av det ferdige resultatet, det viser seg at jeg har et stykke å gå som blogger. Det er jo viktig å ta bilder av ALT slik at jeg har noe å dele med dere. Heldigvis fikk jeg lagt det ut på snapstory, dritviktig det også. #some <3 <3

Denne gangen har jeg tørka av tallerkenen

Men jeg tok bilde av den ferdige retten, da. Brokkolisalat og focaccia. Jeg simpelthen elsker brokkolisalat og lager det ofte. Noen ganger, eller som oftest egentlig, lager jeg noe proteiner ved siden av. Et lite stykke stekt laks, for eksempel passer utmerket. Men nå er det jo det mageopplegget da, som gjør at jeg begrenser meg littegrann på mengde - jeg spiser heller litt oftere. Legen har ikke fått svar på røntgenbildet, forresten - så jeg går ennå i det uvisse!

Utover det har jeg egentlig ikke gjort en dritt i dag. Jeg har ikke pusset en cm på det bordet for eksempel, det skal jeg gjøre i morgen. Jeg skal faktisk få pussa så mye at jeg kan prøve å olje på nytt - det er jo dødsspennende å se om det blir bra denne gangen. Og gjør det det kan jeg gå videre med TV-bordet. Det står nemlig bittelittegrann i veien i gangen, der ... Det er ikke akkurat noe palass jeg bor i, folkens.

Og jeg har funnet den mest perfekte sofaen noensinne i Skien. Gal side av fjorden, altfor tidlig til å kjøpe sofa. Jeg må pusse ferdig møbler, så male stua - SÅ kjøpe sofa. Det er gangen i det, uansett hvor perfekt tilfeldige sofaer i Skien er.